Salı, Aralık 06, 2011

mim-2

mim'lere pek karışmadan yazan bir blog yazarı olarak, sevgili gugukkuşu http://gugukusu.blogspot.com/2011/12/odul-mimi.html ve sevgili milena http://ajivakas.blogspot.com/2011/12/cok-yonlu-blogger-odullerine.html beni değişik bir konuda mimleyince kayıtsız kalamadım. her ikisine de beni bu ödüle layık gördükleri için teşekkür ediyorum;)
bakıyorum da, kısa sürede epey yayılmış ve oldukça güzel yazılar ortaya çıkarmış başarılı bir mim olmuş.

mim şu şekilde:
öncelikle seni mimleyen bloga teşekkür ederek link paylaşılacak.
sonra, kendinle ilgili 7 gerçek yazılacak.
ve sonra da, çok yönlü bulduğun 10 bloga bu mim ödül verilerek kendisine haber verilecek.

benim aklıma gelen kendimle ilgili 7 gerçeğe gelince:
1) bloguma yeni yazı yazdıkça eskiler aşağıda kalıyor ve unutuluyor diye üzülüyorum :)
2) izmir’i de istanbul’u da çok seviyorum. ve izmire ailemin yanına dönmekle burada hayatımdakisevgiliinsan'ın yanında kalmak konusunda karar veremiyorum.
3) herhangi bir yeteneğim yok (ya da henüz keşfetmedim:)) ve bu beni üzüyor. oysa ben, iyi resim yapmayı, iyi şarkı söylemeyi ya da iyi dans etmeyi öyle isterdim ki…
4) uysalım, tepkilerim kontrollüdür. biraz daha baskın, cevval ve iş halleden biri olmayı çok isterdim.
5) devlet memuru olmaktan nefret ediyorum. yine de, alternatif bulamadığım için, istifa edecek cesaretim yok. hala mesleğimle ilgili yön çizebilmiş değilim. bu beni üzüyor. ama, bir gün iyi yerlere geleceğime dair bir inanç da içimde bir yerlerde öylece duruyor.
6) beni en çok öfkelendiren şeylerden biri, insanların fütursuz davranışları. katlanamıyorum. çok yüksek seste ve nedense hep saçmasapan müzik açan komşu, kaba davranışlar, yere çöp atanlar, patavatsızca konuşanlar vs... ben, biri herhangi bir davranışımdan/ sözümden rahatsız olur mu diye kendimi bunca kontrol ederken, diğerlerini rahatsız etme hakkını kendinde görenleri anlamakta zorlanıyorum.
7) mükemmel gitmiyor, biliyorum; yine de kendimi ve hayatımı çok seviyorum.
şairin dediği gibi, "yaşadığım iyi kötü günleri değişmem hiçbir cennet masalına". :)


unutmadan,
bir de kedileri çok seviyorum;)

*dediğim gibi, bu mim benim izlediğim bloglarda öylesine yaygın ki, sanırım mimlenmeyen kalmadı:) yine de bilin ki, hepinizi seviyorum&beğeniyorum.