Pazar, Aralık 05, 2010

feysbuktan yeni sosyal kampanya


Profil resminize çocukluğunuzda çok sevdiğiniz çizgi film karakterinin resmini koyun.

Amaç; 6 Aralığa kadar tüm profil resimlerini çizgi film karakterine dönüştürmek.

Çocuk istismarı ile mücadeleye katılın, arkadaşlarınızın da katılmasını sağlayın.

UNICEF

umut sarıkaya tipi mutsuzluk

umut sarıkaya tipi mutsuzluk yaşadım bugün üstüste.

paylaşim sizlerle:

1) metrobüste oturduğum koltuğun yakınında yaşlı bir teyzenin ayakta beklemesi, benim uykusuzluk ve yorgunluktan bayılacak durumda olmam, teyzeciğe yer verememem, ama o baskıyla içimin içimi yemesi, bir türlü huzur bulamamam, "ulan yer versem daha rahat olurdum" diye düşünmem, metrobüste oturacak yer bulabilmiş oluşuma sevinememem.

2) hiç de dikkatsiz biri olmamama rağmen, marketten aldığım %100 elma suyunun (en sevdiğim), evde kayısı nektarı (en sevmediğim) olduğunu fark etmem anında yaşadığım şaşkınlık.

24 yaşında cips bağımlısı olan insan






allahım yarebbim yaa.
kesin içine bağımlılık yapıcı madde koyuyorlar bence, hıhı, evet:)

kpds

kpds'ye girdim bugün. sorumluluk sahibi ve kurallara uyan biri olarak, pazar pazar saat 8:30'da (sınavdan 1 saat önce) istanbul üniversitesi avcılar kampüsündeydim. lakin, sınav giriş belgemin arkasında yazanları okumaya hiç yeltenmediğimden, çantamla gittim sınav yerine. gel gör ki, yoğun güvenlik önlemleri nedeniyle, girişte saat, küpe, çanta, cüzdan neyin her şeyimizi masaya bıraktırdılar.
sonra, sınav olacağım salona girip yerime oturduğumda karşılaştığım manzara, beni pek bir duygulandırdı. sevgili ösym, bir anne titizliği ve sevecenliğiyle (!) hepimize 2 adet 2,5b kalem, 1 adet silgi ve kalemtraş, 1 peçete ve 3 adet okaliptüslü olipsten oluşan sınav paketçiği hazırlamıştı!
ve saat 9:30'da üç saatlik cebelleşme başladı. -girenler bilir- homeros ve küresel ısınma konularına ağırlık verilmiş 100 soruyu 3 saatte zar zor yetişitirerek bir ösym sınavını daha geride bırakmış oldum.
sınav paketçiğim de yanıma kar kaldı:)