Salı, Mayıs 01, 2012

mavişin bebeği bulundu!!!!

bu ara, ziyadesiyle yoğun ve bir o kadar güzel geçiyor günlerim. (aslında istanbul'a geldim geleli, 3 yıldır, böyle yaşıyorum diyebilirim... bu şehirde herkes mi böyle yaşıyor?)

bildiğiniz üzere haftanın 5 günü çalışıyorum, pazar günü tam gün resim kursuna gidiyorum. 3 haftadır da otistikler derneği'nin "alternatif gelişim programı" kapsamında 8 aylık bir gönüllülük sürecine başladım. cumartesi günlerimi de o şekilde geçiriyorum artık. yani boş günüm yok.

son 10 gün içinde de, annem ve ablam izmir'den ziyaretime geldi ve "istanbul kazan biz kepçe" bir güzel gezdik yine. ardından vücudum tepki verdi sanırım, ağır grip olup yataklara düştüm. hemen ardından kalkmak zorunda kaldım, çünkü ankara'dan çok çok yakın arkadaşım geldi, yine gezmeye devam ettim.

dün akşam da, daha önce bahsettiğim 
sanat tarihi konuşmaları serisinde "rembrandt" konusu vardı. ressamın ağırlığından olsa gerek salonda boş yer yoktu. seminer de çok keyifliydi. 

ardından dilek'te yemek yiyip, asmalımescit'teki gemi'ye geçtik. orayı çok seviyorum. bilmeyenlere kesinlikle denemelerini öneririm. http://www.gemideyiz.com/benim gibi, bar sevmiyorsanız (karanlık, sigara dumanı, gürültü!!!), güzel müzikler eşliğinde rahat rahat sohbet edebileceğiniz ferah bir mekan arıyorsanız orayı çok seveceksiniz. 
(hemen altındaki manoburger'i pas geçmek de hiç kolay değil, aman dikkat ;))

konudan konuya geçerken, en önemli mevzuuya gelemedim gitti!


geçtiğimiz hafta yaşadığım en güzel olay ise:
yazım sayesinde bana ulaşan sevgili komşumdur:)
bu kadar aradığım kitabı, kendi mahallemden birinden bulmak ayrıca mutlu edici! kendisine bir kez de buradan teşekkür ediyorum!
yaşadığım bu güzel olayı,  yarın 2. yılını devirecek olan blogumun bana bir hediyesi olarak görüyorum:)
blogumu ve blogları çok seviyorum!

şizoşems ve diğer şiirler- müjdat gezen



"şu dünyadan çekip gitmek var ya
o ne ya"