Cuma, Eylül 23, 2011

toplu taşımada eğlenmece


@ metrobüste "boğaziçi" durağında inen adam; sen nereye gidiyorsun? :)
@ metrobüste ayakta duranlar, zincirlikuyu'daki aktarmada, oturanlara göre 1-0 önde başlıyor bence. (imza: metrobüste hiç oturacak yer bulamamış kız :))
@ toplu taşımada akbil'i yetmeyen insan; sen ne şanssızsın! bir umut, senin için de basmalarını rica edersin, kimseden tık çıkmaz, kalakalırsın şoförün dibinde. sanırsın ki, 100'ü de son akbil basışıyla binmiş o araca :)

6 yorum:

  1. Ben de tam bir toplu tasima insaniyim. Metro metrobusler benim ulasim araclarim:) Tabi bu kadar sik binince de adamlarin analizlerini yapmaya basliyorsun. Hangi koltuklarin onunde durmak daha avantajli, hangisindeki adamin beden dili bir sonraki durakta inecegim diyor hepsinin uzmani oldum:)

    YanıtlaSil
  2. sevgili Lulu,
    :)
    aynen öyle.
    bir yerden sonra, sıkıntıları unutup eğlenmeye başlıyor insan:)

    YanıtlaSil
  3. size göre akbil bize (İzmirlilere) göre kentkartın bitmiş olduğu durumlarda diyebilirim ki ca'nım İzmirlim nezaketini gösterir, genellikle biri koşar yardıma ve uzatılan parayı da almayı reddeder...o derece samimidir...ama gene de acıdır "bakiyeniz yetersiz" sözcüklerini işitmek...çözümü kolaydır aslında, niçin para da geçmez şu toplu taşıma araçlarında?

    YanıtlaSil
  4. sevgili özge,
    ne diyim...bilmez miyim...
    evet, harbi zor durumda kalıyor insan. hadi para geçmiyor anladık da, teki "abonman" yapın bari ama dey mi:)

    YanıtlaSil
  5. bence artık Hızır'ın da bir akbili olmalı.

    YanıtlaSil
  6. sevgili Kısaca Fd,
    :D çok güldüm.
    iyi fikir;)

    YanıtlaSil