Salı, Kasım 27, 2018

Tayland Günlüğü

23.11.2018
25 günlük #Tayland maceramız bu sabah bitti. 
Tayland’da Bangkok, Chiang Mai, Ko Lanta, PhiPhi ve Phuket’i gezdik. Farklı ülkeler görmek gibiydi, her biri birbirinden oldukça farklı şehirler çünkü. 
#Bangkok, metrosu, trafiği, kalabalığı, avm leri ile tipik bir büyük  şehir. Burası, hayatımızın ilk tapınak ziyaretini gerçekleştirdiğimiz şehir olmasıyla ve can arkadaşlarımızla buluşmamız ile özel bizim için.
#ChiangMai şelale, mağara, orman, doğa yönünden acayip zengin. Burada, hayatımızda ilk defa  motorsikletle uzun yollar yaptık ve fillere bakım vererek bir gün geçirdik.
Gördüğümüz 3 adadan ilki #KoLanta, muhteşem doğası, plajları ve sakinliği ile Tayland’daki favori şehrimiz oldu. Buradaki en güzel anımız, tekne turunda balıklarla yüzmek ve ilk defa bir mağarayı yüzerek geçmek oldu. 
#PhiPhi, turistik, kalabalık ve biraz pahalı. Parti, eğlence sevenlerin adresi daha çok. Küçük bir ada ve etrafı muhteşem turkuaz plajlarla çevrili. Buradaki unutulmaz anımız ise kano ile maymun plajına gitmekti.
#Phuket, çok büyük; ada değil de şehir gibi. Burada bizi en çok etkileyen anlarımız maymun tepesinde gördüğümüz yüzlerce maymun ve Loi Krathong festivaliydi.

Bugün Kuala Lumpur (Malezya) aktarması ile Endonezya’ya geçiyoruz. Yeni güzelliklere hazırız💛

1 yorum:

  1. Sizinle birlikte bizler de bir nebze olsun yaşadık Tayland' ı . Yazılarınız için teşekkürler..

    YanıtlaSil